About Me

 

Аз съм Виктория Димова,

а това е моята страничка за красота, пътувания и мода!

 

Може би, се сещате за една от многото прословути реплики на Коко Шанел – „Всеки ден е модно шоу, а светът е подиумът!“ Е, това се отнася с пълна сила за мен и моята история! Ела с мен, за да се потопим заедно в един по-хубав свят на красота, пътувания, мода и още нещо!

Родена съм в Бургас, но през последните няколко години живея и в Пловдив. Обожавам двата града и смело мога да твърдя, че всеки един от тях има свой собствен чар, в който си заслужава да се потопиш!

Обичам да покорявам нови места по света, а също толкова обичам модата и спорта. 

Най-голямата страст в живота ми си остават пътешествията.

 

Тя, от своя страна, се породи от безграничната ми любов към Италия. По този начин започна всичко, с една сбъдната мечта – вечният град Рим. И така вече, тя продължава с посещението на много други невероятни кътчета както в България, така и по света. Надявам се чрез мен да можете да се докоснете и Вие до красотата им, а защо не и да се вдъхновите да ги посетите?!

Започвам своя онлайн блог с цел споделяне на моите любими моменти, пътувания, модни съвети и всичко останало, което ме вълнува, а надявам се ще заинтригува и Вас!

P.S: * Снимките, които качвам в разделите „Travel“ и „Nail Art“ са лично мои. Съветите, разказите, случките и наблюденията, които описвам също са преживявания от първо лице, единствено число! *

 

Благодаря, че посетихте моята страничка за красота, пътувания, мода и още нещо!

При интерес и желание да се свържете с мен, не се колебайте да ми пишете!

До скоро! ❤️️

Последвай ме в социалните мрежи!